Vertaal met Google: english deutsch


U bent hier: Home » Evenementen

Evenementen

Bent u op zoek naar postzegels en wilt u graag een postzegelbeurs bezoeken? Of bent u op zoek naar inspiratie voor de verdere uitbouw van uw postzegelcollectie en wilt u graag een tentoonstelling bezoeken of op uw computer collecties bewonderen? Bent u wellicht van plan om samen met uw vereniging een postzegeltentoonstelling te organiseren?

In dit onderdeel treft u de volgende onderdelen aan:

Organisatie:
Een omschrijving van de rol en diensten die de KNBF levert indien uw aangesloten vereniging een postzegeltentoonstelling wil organiseren.

Tentoonstellingen:
Een overzicht welke postzegeltentoonstellingen waar en wanneer plaatsvinden.

Als u plannen heeft om een tentoonstelling te organiseren, raadpleeg dan eerst het Tentoonstellingsreglement. Tevens is een overzicht "PDF Overzicht Tentoonstellingen" gemaakt. Hierin zijn verenigingen opgenomen die hebben bekend gemaakt een tentoonstelling te organiseren. In veel gevallen is inmiddels toestemming verleend. Ook dit overzicht graag raadplegen om teleurstelling te voorkomen.

Aanmelden:
Het door u in te vullen formulier om uw tentoonstellingscollectie aan te melden.

Beoordelen:
Een overzicht van welke scores behaald dienen te worden om onderscheidingen op postzegeltentoonstellingen te behalen.

Beurzen:
Een overzicht van welke postzegelbeurzen waar en wanneer plaatsvinden.

Internet tentoonstellingen:
Een overzicht van aangeboden collecties die op de website voor leden van aangesloten verenigingen zijn te zien.


Indien u een tentoonstelling of een beurs wilt aanmelden of u wilt dat uw collectie wordt opgenomen in het onderdeel “Internet tentoonstellingen”, schroomt u dan niet contact op te nemen met het Bondsbureau van de KNBF (zie onderdeel Contact KNBF).