Evenementen

Bent u op zoek naar postzegels en wilt u graag een postzegelbeurs bezoeken? Of bent u op zoek naar inspiratie voor de verdere uitbouw van uw postzegelcollectie en wilt u graag een tentoonstelling bezoeken of op uw computer collecties bewonderen? Bent u wellicht van plan om samen met uw vereniging een postzegeltentoonstelling te organiseren?

In dit onderdeel treft u de volgende onderdelen aan:

Organisatie: Een omschrijving van de rol en diensten die de KNBF levert indien uw aangesloten vereniging een postzegeltentoonstelling wil organiseren.

Tentoonstellingen: Een overzicht welke postzegeltentoonstellingen waar en wanneer plaatsvinden.Als u plannen heeft om een tentoonstelling te organiseren, raadpleeg dan eerst het Tentoonstellingsreglement. 

Aanmelden: Het door u in te vullen formulier om uw tentoonstellingscollectie aan te melden.

Beoordelen: Een overzicht van welke scores behaald dienen te worden om onderscheidingen op postzegeltentoonstellingen te behalen.

Beurzen: Een overzicht van welke postzegelbeurzen waar en wanneer plaatsvinden.

Internet tentoonstellingen: Een overzicht van aangeboden collecties die op de website voor leden van aangesloten verenigingen zijn te zien.


Indien u een tentoonstelling of een beurs wilt aanmelden of u wilt dat uw collectie wordt opgenomen in het onderdeel “Internet tentoonstellingen”, schroomt u dan niet contact op te nemen met het Bondsbureau van de KNBF (zie onderdeel Contact KNBF).

evenementen