Vertaal met Google: english deutsch


U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws

Introductie

Draagt u het verzamelen van postzegels een warm hart toe en bent u op zoek naar informatie over postzegels ? Wilt u weten wat er binnen de KNBF speelt of wie recentelijk een onderscheiding heeft ontvangen ?

In dit onderdeel treft u de volgende onderdelen aan:

Filatelie blog: met onder andere actuele informatie over postzegelemissies en filatelistische artikelen.

Nieuwsbrief: deze uitgave bevat onder andere wetenswaardigheden over het verzamelen van postzegels en postzegelbeurzen. De Nieuwsbrief is een digitale uitgave van de KNBF die maandelijks verschijnt en voor iedereen gratis beschikbaar is.

Bondsbrief: deze uitgave bevat informatie van wat er binnen de KNBF speelt. De digitale Bondsbrief wordt beschikbaar gesteld aan de besturen van de bij de KNBF aangesloten postzegelverenigingen.

Media: korte filmpjes over postzegels, een filatelistische gebeurtenis, of bijvoorbeeld algemene informatie over hoe postzegels worden gemaakt. De filmpjes kunnen bekeken worden door de leden van de bij de KNBF aangesloten verenigingen.

Wilt u een bijdrage leveren aan Filatelie blog of de Nieuwsbrief, schroomt u dan niet contact op te nemen met de redactie (zie onderdeel Contact KNBF).