Vertaal met Google: english deutsch


U bent hier: Home » Diensten » Filatelistische vorming » BBF (Begeleiding bij Filatelie)

BBF (Begeleiding bij Filatelie)

Deze cursus voor (beginnende) filatelisten is vooral gericht op vergroting van de kennis van filatelistisch materiaal, het stimuleren van de eigen creativiteit en het opzetten van een verzameling anders dan in voordrukalbums en stockboeken.


De cursus is gepland voor vier middagen (of avonden) van telkens ongeveer twee uren in een periode van één tot anderhalf jaar. Tussen de cursusdagen dient een flinke periode te zitten voor het maken van een werkstuk en het vergaren van meer materiaal.


De cursus is gratis. Er wordt vanuit gegaan dat de organiserende vereniging zorgt voor een locatie en betaling van de reiskosten van de docent. De cursus kan worden gedownload op deze website. Indien u een cursistenmap wenst (in zwart wit) van circa 130 pagina’s dan zijn hier kosten aan verbonden. U kunt hierover contact opnemen met het Bondsbureau (zie onderdeel Contact KNBF).


Ook individuele belangstellenden kunnen zich aanmelden. Zij komen in eerste instantie op een wachtlijst, waarbij getracht wordt deze belangstellenden onder te brengen bij een cursus in hun omgeving. Er wordt van deze deelnemers verwacht dat zij aan de organiserende vereniging een passende bijdrage geven voor de kosten van de locatie.


Aanmelden voor de cursus kan bij het Bondsbureau (zie onderdeel Contact KNBF).