Vertaal met Google: english deutsch


U bent hier: Home » Evenementen » Beurzen

FILAFESTIVAL te Borculo op 25 en 26 februari 2017

Datum: 25 februari 2017 09:30 tot 26 februari 2017 17:00
Details:

Het laatste weekend van februari staat binnenkort weer voor de deur.

Op zaterdag en zondag 25 en 26 februari 2017 organiseren wij, de Filatelistenvereniging Lochem, Borculo,  e.o., traditiegetrouw onze jaarlijkse postzegelbeurs onder de naam „FILAFESTIVAL”  BORCULO.

Wij houden deze beurs al sinds 1965.

Bij de verzamelaars in de (Eu)regio en daarbuiten staat dit evenement hoog aangeschreven. Bezoekers uit het hele land hebben de weg naar ons gevonden.

 Het FILAFESTIVAL heeft alles te bieden op het gebied van het verzamelen van postzegels, poststukken, prentbriefkaarten; van pincet tot album. De verscheidenheid aan deelnemers staat hier borg voor. Een „legertje” van vrijwilligers van de vereniging maakt dit alles mogelijk. Zij zorgen voor de opbouw en het draaiende houden van de vele activiteiten, Tevens kunnen zij u advies geven over het opzetten van een verzameling.waar moet  men op letten; het behandelen van postzegels, het hanteren van postcatalogi, taxeren en eventuele verkoop. Op de eerste plaats komt echter het stimuleren van het verzamelen.

De jeugd heeft hierbij haar eigen „stekje”.

Op beide dagen houdt onze vereniging ’s middags om 16.00 uur een VERENIGINGSVEILING. Het materiaal hiervoor is door de leden zelf ingebracht. De veilingcatalogus laat zien, wat er aangeboden wordt. Het veilingmateriaal (kavels) is uitsluitend tijdens de beursdagen te bezichtigen. De catalogus is op aanvraag per mail  verkrijgbaar (verzoek naar philatoon@planet.nl) of tijdens dit weekend in de zaal.

FILAFESTIVAL 2017 wordt gehouden in het gebouw van MUZIEKVERENIGING VOLHARDING, HAARLOSEWEG 7, 7271 BV BORCULO, tel 0545 273404  van 9.30 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.