Vertaal met Google: english deutsch


U bent hier: Home » Diensten » Audio visueel centrum

Audio visueel centrum

Wilt u de leden van uw vereniging kennis laten maken met de vele facetten van de filatelie? Of wilt u een verenigingsavond gezelliger en leerzamer maken?

Genoeg redenen om een presentatie of lezing te bestellen bij het Audio Visueel Centrum (AVC). Het AVC beschikt over een groot scala dat onderstaand staat weergegeven.

Het AVC in contact gekomen met Ed Bakker Video Producties. Deze firma maakt onder andere DVD-presentaties. Deze presentaties bestaan voor een gedeelte uit geschiedenis, cultuur of science fiction en voor een ander gedeelte uit filatelie. De tekst is al ingesproken en de afspeelduur bedraagt ongeveer 30 minuten.

Daarnaast beschikt het Audio Visueel Centrum over een aantal PowerPoint presentaties op CD die door filatelisten dan wel postzegelverenigingen ter beschikking zijn gesteld.

Om de DVD/CD-presentaties af te kunnen spelen heeft u het volgende nodig: een beamer, een projectiescherm (of “witte” muur) en een PC met DVD/CD-speler en luidsprekers. Indien  Windows XP op uw PC staat dienen tevens de programma’s Media Player 11 en Power DVD geïnstalleerd te zijn.

Het AVC heeft daarnaast zelf een reeks dialezingen samengesteld. Bij elke dialezing is een tekst toegevoegd die door de presentator bij het vertonen van de dia’s kan worden uitgesproken. Elke lezing duurt ongeveer twintig minuten. Deze lezingen zijn ook grotendeels als PowerPoint presentatie beschikbaar.

Indien u een presentatie of lezing wilt geven, en uw vereniging is aangesloten bij de KNBF, dan kunt u contact opnemen met het Bondsbureau van de KNBF. Voor de contact gegevens zie onderdeel Contact KNBF. De presentaties dienen vier weken voor de gewenste datum te worden aangevraagd. De presentaties en lezingen worden gratis uitgeleend (alleen de verzendkosten worden in rekening gebracht).

Overzicht  "PDF Dialijst 2016 AVC"