heerenveen

Postzegelvereniging

Heerenveen

De Postzegelvereniging Heerenveen is opgericht op 20 december 1965 en heeft haar zetel in de omgeving Gemeente Heerenveen.

Ons doel is de leden in de gelegenheid te stellen de verzameling postzegels en poststukken te vergroten, dit door onderlinge besprekingen en voorlichting, zodoende meer kennis te verbreiden.

Elke 2e maandag van de maand, behalve juni, juli ,augustus, houden van een verenigingsavond in het Dorpshuis te Rottum. (net naast Heerenveen)

Daar worden de voorlichtingen / lezingen en de veilingen georganiseerd. Ook eindigen we elke samenkomst met een leuke verloting, maar vooral een gezellig samenzijn met als gemene deler de postzegels is ons streven.

Momenteel heeft de vereniging een bestuur, bestaande uit voorzitter, penningmeester en secretaris. Ook algemene leden als aanvulling bij extra activiteiten. Het bestuur komt elke maand voor de verenigingsavond bij elkaar om bijzonderheden te bespreken en te regelen.

We hebben rond de 35 leden, waarvan een enkeling Ere lid en/of gezinslid is. Sommige al meer dan 50 jaar lid. Niet alle maar een groot deel is op die 2e maandag aanwezig, gemiddeld 25 per avond.

Nieuwe leden zijn altijd welkom, ook eerst even kijken en dan pas lid worden is altijd mogelijk.

Contact via mail: neevnereehvp.[antispam].@hotmail.com